Quesadillas faszerowane pieczarkami i kozim serem

Quesadillas faszerowane pieczarkami i kozim serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj quesadillas nadziewanych pieczarkami i kozim serem. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 315 kalorii, 17g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, mięty, koziego sera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczarki Faszerowane Kozim Serem, Pieczarki faszerowane ziołami i kozim serem, oraz Kurczak faszerowany z pieczarkami i kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać masło na małej patelni na średnim ogniu. Gdy masło przestanie się spieniać i bulgotać, dodaj grzyby i posyp solą. Gotować, często mieszając, aż grzyby zrezygnują z wilgoci, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Posypać szalotki i gotować, aż szalotki zmiękną, wilgoć odparowała i grzyby są dość miękkie, o 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
3
Zdjąć z ognia i wymieszać z miętą i kozim serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
4
Rozgrzej olej na patelni na średnim ogniu; użyj szpatułki, aby rozprowadzić go, aby powierzchnia była równomiernie pokryta. Jeśli nie masz dużej patelni, możesz użyć patelni, ale będziesz musiał gotować quesadillas w więcej niż jednej partii.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
5
Dodaj tortille i gotować z jednej strony, aż zmiękną, 1 do 2 protokół. Odwróć je na drugą stronę i łyżka 3 do 4 łyżki mieszanki grzybów w centrum.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
6
Posypać niektóre pokrojone w kostkę mozzarella i użyć szpatułki złożyć tortilla na pół wokół napełniania.Gotować, aż tortilla zaczyna brązowy z jednej strony, o 2 do 3 protokół, a następnie odwrócić na drugą stronę i gotować, aż tortilla Brązy z tej strony i mozzarella stopi się, o 2 do 3 protokół więcej. Jeśli trochę topionego sera wycieka na patelnię, to nawet lepiej. Powtórz, jeśli to konieczne, aby wykorzystać wszystkie tortille i nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser TopionySer Topiony
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
7
Podawać natychmiast, lub ogrzać w piekarniku 250 stopni, aż wszystkie quesadillas zostały wykonane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 65 dolarów za butelkę.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn