Quesadilla z kozim serem, szparagami, grzybami i pieczoną salsą Tomatillo

Quesadilla z kozim serem, szparagami, grzybami i pieczoną salsą Tomatillo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj quesadilli z kozim serem, szparagami, grzybami i pieczonym Tomatillo Salsan. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 408 kalorii, 17g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, Tomatillo, chardonnay i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Makaron z kozim serem, kurczakiem, szparagami i pieczarkami, Zapiekane naleśniki ze szparagami, porami, pieczarkami i kozim serem, oraz 10 Top Tomatillo s i pieczona Tomatillo i zielona oliwkowa Salsa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i dodać 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Saute szparagi, grzyby i cebula, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać wino, sól i pieprz. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Zdjąć z ognia.
5
Owinąć pomidory i chiles w folii aluminiowej i umieścić na otwartym ogniu na około 5 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
Przełożyć do blendera z ząbkiem czosnku i 1/3 szklanki wody. Zmiksować na gładką masę. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Owiń tortille w czystą, wilgotną ściereczkę i umieść w kuchence mikrofalowej na 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
8
Każdą tortillę napełnij odrobiną sera jack i około 1 łyżką szparagów. Złożyć na pół jak taco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
9
Rozgrzać dużą patelnię saute na średnim ogniu i dodać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek. Na patelni smażyć złożone quesadillas partiami, aż będą złociste i chrupiące, po około 3 minutach z każdej strony. Odstawić na papierowe ręczniki, aby osuszyć olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Podawać każdą quesadillę z kozim serem pokruszonym na wierzchu i udekorować świeżą kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Ser KoziSer Kozi

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir został wyprodukowany i butelkowany przez Folk Machine winery i producenta wina Kenny Likitprakong.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn