Pływające ciasto z piwem korzennym

Pływające ciasto z piwem korzennym
Przepis na ciasto Root Beer Float Cake jest gotowe w około 45 minut i jest zdecydowanie świetną opcją bezmleczną dla miłośników amerykańskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 2 g białka i 6 g tłuszczu. Za 19 centów za porcję otrzymasz deser na 15 osób. Jest idealny na Dzień Ojca. Mieszanka oleju rzepakowego, jajek, piwa korzennego i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 13%, to danie nie jest tak wspaniałe. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także ciasto korzenno-piwne, ciasto korzenno-piwne i ciasto korzenno-piwne.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz ciasto, 1-1/4 szklanki piwa korzennego, olej i jajka. Ubijaj na małych obrotach przez 2 minuty lub mieszaj ręcznie przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Hoboken Sos Eddiego)(polecane: Hoboken Sos Eddiego)
Cukrowe Cukierki Z Gumy Do żuciaCukrowe Cukierki Z Gumy Do żucia
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wlać do natłuszczonej formy o wymiarach 13 x 9 cali. taca do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do momentu, aż wykałaczka wbita w środek będzie czysta. Całkowicie ostudzić na metalowej kratce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
W małej misce połącz ubitą polewę i pozostałe piwo korzenne. Ubijaj, aż utworzą się miękkie szczyty. Ciasto mroźne. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
(polecane: Hoboken Sos Eddiego)(polecane: Hoboken Sos Eddiego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Jeśli chodzi o ciasto, to kremowe sherry, porto i Moscato d'Asti to moje ulubione dania. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Ruinart, Wine. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 89 dolarów.
NV Ruinart, Wino
NV Ruinart, Wino
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn