Płatki Owsiane Chleb Miodowy
Płatki owsiane chleb miodowy może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 32 i kosztuje 17 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 148 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Mieszanka aktywnych drożdży, masło, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chleb Miodowo-Owsiany, Chleb Miodowo-Owsiany, oraz Pieczywo Kanapkowe Miodowo-Owsiane.
Instrukcje
W dużej misce rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie; odstawić. W innej misce mieszaj wrzącą wodę i skracaj, aż skracanie się stopi.
Dodaj miód; ostudzić do 110°-115°.
Dodać owies, jajka, sól, mieszaninę skrócenie i 3 szklanki mąki do mieszaniny drożdży. Beat until smooth. Wymieszać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby uformować miękkie ciasto.
Obrócić na posypaną mąką powierzchnię; zagniatać, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut.
Umieść w nasmarowanej misce, obracając raz do góry tłuszczu. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi się, około 1 godziny.
Rozwal ciasto. Obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię; podzielić na pół. Każdą porcję uformować w bochenek.
Miejsce w dwumeczu 9-in. x 5-po. Patelnie bochenkowe. Szczypce z widelcem.
Posmaruj masłem. Przykryć i odstawić do podwojenia, o 40 minut.
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z patelni do ostygnięcia na stojakach z drutu.