Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy poranny posiłek, więc dać słodkie ziemniaki pączki spróbować. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 182 kalorie. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Mieszanka cukru granulowanego, drożdże instant, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Przyprawione Pączki Ze Słodkich Ziemniaków, Słodkie Ziemniaki-Pączki Żurawinowe, oraz Słodkie Ziemniaki Ciasto Ciasto Pączki.
Instrukcje
1
Nakłuj słodkiego ziemniaka widelcem i gotuj w kuchence mikrofalowej o dużej mocy przez 10 minut, aż stanie się miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
2
Ostudzić, następnie obrać i puree słodkie ziemniaki; powinieneś mieć około 1 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
3
Na małej patelni, gotować masło na umiarkowanym ogniu, aż orzechowy i lekko rumiane, o 4 protokół. Zeskrobać rumiane masło i ciała stałe do małej miseczki i ostudzić.
Dodać drożdże i odstawić na 5 minut. Delikatnie wymieszać w granulowanym cukrze, jasnobrązowym cukrze, soli, nasionach wanilii, gałce muszkatołowej i rumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jasnobrązowy Cukier
Prażone I Pistacje
Cukierki Waflowe Necco
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Miód Cytrusowy
7
Dodać puree ze słodkich ziemniaków, rumiane masło i ciała stałe, jajko i żółtka i ubić, aż się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Ze Słodkich Ziemniaków
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
8
Dodać 3 1/4 szklanki mąki chlebowej i ubić na średniej prędkości, aż ciasto jest równomiernie zwilżona, o 2 protokół. Zwiększ prędkość do umiarkowanie wysokiej i ubijaj, aż powstanie miękkie ciasto, około 5 minut. Zbierz ciasto do kulki i przełożyć do miski z masłem. Przykryć i odstawić w miejscu wolnym od przeciągów na 1 godzinę.
Dziurkować ciasto i odstawić na 5 minut. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto o grubości 1/2 cala. Używając okrągłego noża 2 3/4 cala, Wytnij jak najwięcej pocisków. Używając mniejszego okrągłego noża (1 cal), wytłocz centra.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Punch
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
10
Pączki i otwory przełożyć na 2 pergaminowe blachy do pieczenia. Przykryć luźno folią i pozostawić pączki i otwory w ciepłym miejscu na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
11
Rozgrzej piekarnik do 400 i ustaw stojaki w górnej i dolnej części.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
12
Piec otwory przez 10 minut, a pączki przez około 20 minut, aż wyrośnie i złocisty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
13
W małej misce, połączyć cukier i cynamon. Umieścić połowę gorących pączków w dużej misce i skropić niektóre z roztopionego masła; wrzucić i włączyć do herbu.