Pączki Z Galaretką (Sufganiyout)

Pączki Jelly (Sufganiyout) może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis na poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 27. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 2 minuty. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka dżemu malinowego, cukru granulowanego, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Pączki Z Galaretką (Sufganiyout), Polane masło orzechowe i galaretki pączki ... z galaretką truskawkowo-rabarbarową Chia, oraz Pączki Z Galaretką.
Instrukcje
Umieść rolki 2 cale od siebie na 2 lekko nasmarowane blachy do pieczenia. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Wlać olej na głębokość 2 cali do holenderskiego piekarnika; podgrzać do 35
Smażyć bułki, partiami, od 1 do 1 1/2 minuty z każdej strony lub aż do całkowitego ugotowania i złocistego koloru.
Odcedzić na stojaku drucianym nad ręcznikami papierowymi.
W średniej misce ubijamy granulowany cukier i cynamon.
Dodać ciepłe pączki do mieszaniny cukru, podrzucając do płaszcza.
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu (około 15 minut).
Zrób małe rozcięcie z boku każdego pączka, używając noża do parkowania.
Umieść galaretkę w plastikowej torebce z zamkiem błyskawicznym (nie zamykaj). Snip 1 róg torby, aby zrobić mały otwór. Do każdego pączka Wrzuć galaretkę. Posypać cukrem pudrem.
* Galaretka truskawkowa może być zastąpiona.
Uwaga: przetestowaliśmy z Bridgford łatwy do
Bułki mrożone ciasto chlebowe.