Pączki Z Galaretką (Sufganiyout)
Pączki z galaretką (Sufganiyout) to bezmleczne poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Ten przepis służy 27. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś ciasto bułkowe, cukier granulowany, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 2 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Polane masło orzechowe i galaretki pączki ... z galaretką truskawkowo-rabarbarową Chia, Pączki Z Galaretką, oraz Pączki Z Galaretką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść rolki 2 cale od siebie na 2 lekko nasmarowane blachy do pieczenia. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Wlać olej na głębokość 2 cali do holenderskiego piekarnika; podgrzać do 35
Smażyć bułki, partiami, od 1 do 1 1/2 minuty z każdej strony lub aż do całkowitego ugotowania i złocistego koloru.
Odcedzić na stojaku drucianym nad ręcznikami papierowymi.
W średniej misce ubijamy granulowany cukier i cynamon.
Dodać ciepłe pączki do mieszaniny cukru, podrzucając do płaszcza.
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu (około 15 minut).
Zrób małe rozcięcie z boku każdego pączka, używając noża do parkowania.
Umieść galaretkę w plastikowej torebce z zamkiem błyskawicznym (nie zamykaj). Snip 1 róg torby, aby zrobić mały otwór. Do każdego pączka Wrzuć galaretkę. Posypać cukrem pudrem.
* Galaretka truskawkowa może być zastąpiona.
Uwaga: przetestowaliśmy z Bridgford łatwy do
Bułki mrożone ciasto chlebowe.