Pączki z galaretką to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 544 kalorie. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz skórkę z cytryny, drożdże instant, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Polane masło orzechowe i galaretki pączki ... z galaretką truskawkowo-rabarbarową Chia, Pączki Z Galaretką, oraz Pączki Z Galaretką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dodaj pierwsze 6 składników pączka do dużej miski i wymieszać, aby połączyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Dodaj mąkę i sól i wymieszaj (lub wymieszaj rękami), aż ciasto się połączy (nadal będzie mokre i lepkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Na Dobrze posmarowanej mąką powierzchni zagnieść i uformować ciasto na gruby dysk; przenieść do miski, która jest nasmarowana olejem lub sprayem do gotowania i pozostawić na 1 godzinę w ciepłym, wolnym od przeciągów miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Na Dobrze posmarowanej mąką powierzchni spłaszczyć ciasto i rozwałkować je na dysk o grubości 1/4 cala. Użyj 2-calowego okrągłego foremki do ciastek, aby wyciąć tyle kółek ciasta, ile możesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki O Smaku Arbuza
5
Przenieść koła do 10-przez-15-calowa blacha do pieczenia, która jest wyłożona pergaminem i smarowane olejem. Zbierz ozdoby do ciasta i uformuj je w inną kulkę; zwinąć go w inny dysk o grubości 1/4 cala, wyciąć więcej pączków i przenieść je do blachy do pieczenia. Powtórzyć z pozostałym ciastem.
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
6
Pozostaw krążki ciasta w ciepłym, wolnym od przeciągów miejscu na 1/2 godziny. Następnie podgrzać około 1 cala oleju w patelni o wysokiej jednostronnej na średnim ogniu, aż bardzo gorąco, ale nie palenie (365 do 375 stopni F).
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
7
Pracując partiami, smaż pączki, aż będą złote z jednej strony, następnie odwróć je i zakończ smażenie, w sumie około 3 minut.
8
Pączki przełożyć na papierowy ręcznik, aby osuszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
1
Przenieść część galaretki winogronowej Concord do torebki z ciastami lub do torebki z zamkiem błyskawicznym z małym otworem wyciętym z jednego rogu. Gdy pączki całkowicie ostygną, użyj małego noża, aby delikatnie zagrzebać się z boku pączka do środka. Włóż końcówkę worka do otworu i rurki w jak największej ilości napełniania. Powtórz z pozostałymi pączkami i nadzieniem. Pączki obficie obsypać cukrem pudrem i posypać niewielką szczyptą grubej soli.
Połącz winogrona, cukier i wodę w niereaktywnym garnku. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu na średnim ogniu i gotować, często mieszając, aż winogrona zostaną rozbite, 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona
Pasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Strąki kardamonu i paski skórki cytrusowej umieścić w kawałku gaznicy i zabezpieczyć sznurkiem; dodać wiązkę gaznicy do mieszaniny winogron. Schłodzić do temperatury pokojowej i przenieść garnek do lodówki na noc. W międzyczasie umieść od 4 do 6 łyżek (normalny obiad jest w porządku) w zamrażarce (użyjesz ich do przetestowania galaretki na końcu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kardamon
Winogrona
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Woda
Sznurek Rzeźniczy
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Schłodzoną mieszaninę winogron przecisnąć przez sitko o grubej siatce. Wyrzucić nasiona. Do czystego, niereaktywnego garnka, wraz z sokiem z cytryny, należy włożyć odcedzoną mieszankę winogronową. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu na średnim ogniu i gotować, aż zacznie wyglądać błyszczące, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania Wkładki
Winogrona
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Przetestuj galaretkę: weź jedną łyżkę z zamrażarki i umieść na niej około 1/2 łyżeczki mieszanki winogron. Włożyć łyżkę do zamrażalnika na 3 do 4 minut. (W międzyczasie, włączyć ciepło do niskiego i przykryć garnek tak mieszaniny nie zmniejsza się dalej niż to konieczne.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Wyjmij próbkę z zamrażarki i spróbuj ją rozprowadzić; jeśli nie jest wystarczająco gęsta, odkryj garnek, Odwróć ciepło z powrotem do średniego i gotuj mieszaninę winogron przez kolejne 5 minut, a następnie przetestuj drugą próbkę za pomocą innej mrożonej łyżki. Kontynuuj ten proces testowania, aż galaretka rozpłynie się płynnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Niech galaretka ostygnie, a następnie przechowywać w lodówce.