Pączki dyniowe z polewą z cukru pudru i przyprawionymi otworami na pączki z cukru
Need a wegetariańska przystawka? Pączki z dyni z glazurą z cukrem pudrem i przyprawionymi otworami na pączki z cukrem mogą być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Ten przepis służy 24 i kosztuje 33 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 341 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, zmielony cynamon, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Otwory Na Pączki Z Cukrem Pudrem, Czekoladowe Cukier Puder Donut Dziurki, oraz Muffinki Z Cukrem Pudrem Bezglutenowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wszystkie składniki w średniej misce.
Ubić pierwsze 8 składników w średniej misce, aby wymieszać. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić cukier i masło w dużej misce, aż do wymieszania (mieszanina będzie ziarnisty). Ubić w jajku, następnie żółtka i wanilii. Stopniowo ubijaj w maślance; ubijaj w dyni w 4 dodatkach. Używając gumowej szpatułki, złóż suche składniki w 4 dodatkach, delikatnie mieszając po każdym dodaniu. Przykryć plastikiem; schłodzić 3 godziny.
Posypać 2 obrane blachy do pieczenia lekko mąką. Wycisnąć 1/3 ciasta na mąkę do grubości 1/2 do 2/3 cala. Używając okrągłego noża o średnicy 2 1/2 cala, Wytnij okrągłe ciasto. Ułóż na prześcieradłach. Powtórz z pozostałym ciastem w kolejnych 2 partiach. Zbierz resztki ciasta. Wycisnąć ciasto i wyciąć więcej rund ciasta, aż całe ciasto jest używany.
Używając okrągłego noża o średnicy 1 cala, Wytnij środek każdej rundy ciasta, aby pączki i otwory na pączki.
Linia 2 blachy do pieczenia z kilku warstw ręczników papierowych.
Wlać olej do dużej głębokiej patelni na głębokość 1 1/2 cali. Podłącz termometr do głębokiego smażenia i rozgrzej olej do 365 ° F do 188°. Smaż otwory na pączki w 2 partiach, aż staną się złote, obracając od czasu do czasu, około 2 minut. Używając łyżki szczelinowej, przenieś do ręczników papierowych, aby osuszyć. Smażyć pączki, 3 lub 4 na raz, aż złoty kolor będzie brązowy, dostosowując ciepło do utrzymania temperatury, około 1 minuty na stronę. Używając łyżki szczelinowej, przenieś pączki na papierowe ręczniki, aby osuszyć. Całkowicie fajne.
Ubić cukier puder i 4 łyżki śmietany do miksowania.
Ubij dodatkową śmietanę, 1 łyżeczkę na raz, aby utworzyć średnio grubą glazurę. Może być wykonany do 3 godzin wcześniej.
Dodaj otwory na pączki do miski z przyprawionym cukrem i wrzucić do herbu.
Pączki rozprowadzić na 1 stronie polewą z cukrem pudrem. Ułóż pączki, przeszklone bokiem, na stojakach.
Odstawić do zestawów glazury, co najmniej 30 minut.