Pączki Bezglutenowe Kokosowe Waniliowe

Pączki Bezglutenowe Kokosowe Waniliowe
Pączki bezglutenowe Kokosowe waniliowe to bezglutenowe i wegańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 468 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1246 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier trzcinowy, cukier puder, olej kokosowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pączki Z Mąki Kokosowej Bezglutenowej, Pączki smażone z mąki kokosowej-niskowęglowodanowe i bezglutenowe, oraz Tajski kokosowy budyń chlebowy z kremem z kardamonu waniliowego (niskowęglowodanowy i bezglutenowy) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posmaruj 6-pączkową patelnię olejem kokosowym i rozgrzej piekarnik do 177°. mąkę, skrobię, proszek do pieczenia, gumę ksantanową, sodę oczyszczoną i sól przesiać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Guma KsantanowaGuma Ksantanowa
Olej KokosowyOlej Kokosowy
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Mleko kokosowe i olej umieścić w średniej wielkości garnku na małym ogniu. Rozgrzać delikatnie mieszając, aż olej kokosowy się rozpuści (nie pozostawić do zagotowania).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Olej KokosowyOlej Kokosowy
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Zdjąć z ognia i ubić cukier, aż całkowicie się rozpuści. Wymieszać z sosem jabłkowym i ekstraktem z wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Wlać płynną mieszaninę do suchych składników i delikatnie wymieszać, aby dobrze połączyć. (Jeśli grudki nadal się rozwijają, możesz użyć blendera zanurzeniowego i wymieszać ciasto przez kilka minut, aż zobaczysz bardzo gładką konsystencję ciasta.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
5
Dodać płatki kokosowe i wymieszać drewnianą łyżką do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KokosowePłatki Kokosowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
6
Wlać do wstępnie nasmarowanej patelni z pączkami i wypełnić mniej więcej w połowie, aby umożliwić powstanie ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Piec przez 15 minut. Pozostawić pączki do ostygnięcia 15 do 30 minut na patelni. Delikatnie zeskrobać boki każdej studni i odwrócić patelnię, aby usunąć. Możesz użyć wykałaczki, aby pomóc pączki podnieść z patelni.Zrobić glazurę, ubijając cukier puder w małej misce, dodając gorącą wodę 1 łyżkę na raz.Posmaruj pączki cienko glazurą i upuść na talerz z płatkami kokosowymi, aby pokryć całość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KokosowePłatki Kokosowe
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn