Pączki bezglutenowe Kokosowe waniliowe to bezglutenowe i wegańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 468 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1246 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier trzcinowy, cukier puder, olej kokosowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pączki Z Mąki Kokosowej Bezglutenowej, Pączki smażone z mąki kokosowej-niskowęglowodanowe i bezglutenowe, oraz Tajski kokosowy budyń chlebowy z kremem z kardamonu waniliowego (niskowęglowodanowy i bezglutenowy) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Posmaruj 6-pączkową patelnię olejem kokosowym i rozgrzej piekarnik do 177°. mąkę, skrobię, proszek do pieczenia, gumę ksantanową, sodę oczyszczoną i sól przesiać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Guma Ksantanowa
Olej Kokosowy
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Mleko kokosowe i olej umieścić w średniej wielkości garnku na małym ogniu. Rozgrzać delikatnie mieszając, aż olej kokosowy się rozpuści (nie pozostawić do zagotowania).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Olej Kokosowy
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Zdjąć z ognia i ubić cukier, aż całkowicie się rozpuści. Wymieszać z sosem jabłkowym i ekstraktem z wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Wlać płynną mieszaninę do suchych składników i delikatnie wymieszać, aby dobrze połączyć. (Jeśli grudki nadal się rozwijają, możesz użyć blendera zanurzeniowego i wymieszać ciasto przez kilka minut, aż zobaczysz bardzo gładką konsystencję ciasta.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender Zanurzeniowy
5
Dodać płatki kokosowe i wymieszać drewnianą łyżką do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Kokosowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
6
Wlać do wstępnie nasmarowanej patelni z pączkami i wypełnić mniej więcej w połowie, aby umożliwić powstanie ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Piec przez 15 minut. Pozostawić pączki do ostygnięcia 15 do 30 minut na patelni. Delikatnie zeskrobać boki każdej studni i odwrócić patelnię, aby usunąć. Możesz użyć wykałaczki, aby pomóc pączki podnieść z patelni.Zrobić glazurę, ubijając cukier puder w małej misce, dodając gorącą wodę 1 łyżkę na raz.Posmaruj pączki cienko glazurą i upuść na talerz z płatkami kokosowymi, aby pokryć całość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Kokosowe
żółty Owocowy Roll-up
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham