Późne Lato-Greens Sauté
Późne lato-Greens Sauté może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 1G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, oliwę z oliwek, warzywa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Sukkotasz Późnego Lata, Sukkotasz Późnego Lata, oraz Ciasto Wiśniowe Późne Lato dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu.
Dodać szalotki i czosnek. Gotować, mieszającczęsto, do miękkości, o 5 protokół.
Dodać płatki redpepper; wymieszać 1 minutę.
Dodaj łodygi kapusty; smażyć przez 4 minuty.
Dodać liście i gotować, często podrzucając, aż chrupiące-przetargu, ok. 5 minut. Wymieszać z octem jabłkowym.
Addbutter; wrzucić do stopienia. Doprawić do smaku solą i pieprzem.