Późna Jesienna zupa ogrodowa z jarmużem i ryżem

Późna Jesienna zupa ogrodowa z jarmużem i ryżem
Późną jesienią zupa ogrodowa z jarmużem i ryżem to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 10g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Dobrze sprawdza się jako tania zupa. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś jarmuż, pieczenie ziemniaków, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest solidne. Podobne przepisy to Saltie Sandwich Shop późnym latem pieczona zupa pomidorowa z Fregolanem i jarmużem, Fall Garden Medley, oraz na jesienną sałatkę ogrodową z jabłkami i orzechami włoskimi.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać por i ziemniaki; gotować 8 minut lub aż por będzie miękki, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Dodaj 1/3 szklanki wody, jarmuż, ryż, sól, tymianek, pieprz i czosnek; gotować 5 minut lub aż kapusta zwiędnie, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
JarmużJarmuż
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Dodaj pozostałe 4 2/3 szklanki wody i kostki bulionowe; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Każdą porcję posypać 2 łyżkami sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn