Półmisek Łososia Desk
Półmisek łososia plankowanego to pescatarian danie główne. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 239 kalorii, 12g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz chleb żytni koktajlowy, śmietanę, filet z łososia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można podążać za tym daniem głównym z Ciasto z syropem cytrynowym z jagodami i kremem cytrynowo-twarogowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowany łosoś, Łosoś Deski Cedrowej, oraz Łosoś Cedrowy.
Instrukcje
Namoczyć deskę cedrową w wodzie 1 do 2 godzin.
Grill gazowy lub węglowy do pośredniego gotowania na ciepło zgodnie z zaleceniami producenta.
Ułóż łososia, skórkę do dołu, na desce. W małej misce wymieszaj majonez, musztardę i skórkę cytryny.
Szczotkuj hojnie łososia.
Umieść deskę z łososiem na grillu do pośredniego gotowania. Przykryć grill; gotować na średnim ogniu 25 do 30 minut lub do płatków łososia łatwo widelcem.
Wyjmij łososia z deski na talerz za pomocą dużej szpatułki lub zostaw łososia na desce i połóż na dużej drewnianej desce do krojenia lub talerzu.
W małej misce wymieszaj kwaśną śmietanę i koper.
Pozostałe dodatki, z wyjątkiem chleba, umieścić w pojedynczych małych miseczkach.
Mieszankę śmietany i pozostałe dodatki umieścić wokół łososia.
Podawać łososia i akompaniamenty z chlebem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować od A do Z Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.