Półmisek Wołowy Burger

Półmisek Wołowy Burger
Półmisek wołowy Burger może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.84 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 281 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Mieszanka oregano, jajka, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Przepis na hamburgera wołowego (Elvis Burger z sałatką i korniszonami), Półmisek pieczonej wołowiny z sosem z chilli, orzechów piniowych i pietruszki, oraz Burger Wołowy Z Glazurą Sojową.

Instrukcje

1
Używając długiego, ząbkowanego noża, przeciąć chleb na pół poziomo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
2
Masło rozprowadzić równomiernie na ściętych bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
3
W dużej misce, ubić jajka do mieszania, następnie dodać wołowinę, cebula, bułka tarta, bulion, czosnek, i oregano i dobrze wymieszać. Linia 12-na 15-calowa blacha do pieczenia z woskowanego papieru. Zeskrobać mieszaninę mięsa na papier i wkleić w 12-calową okrągłą (lub 1 w. szerszy niż chleb).
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Przygotować Grill do bezpośredniego ogrzewania.
5
W przypadku stosowania brykietów węglowych przykryj ognisko pojedynczą, solidną warstwą zapalonych węgli; pozwól im spalić się do pożądanego ciepła. Ustaw grill na miejscu i zmierz ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Jeśli używasz grilla gazowego, obróć wszystkie palniki na wysoki i zamknij pokrywę na 10 minut. Dostosuj palniki do pożądanego ciepła. Ustaw grill na miejscu i zmierz ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Gdy grill jest gorący (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 2 do 3 sekund), połóż mięso na grillu: trzymając oba końce blachy do pieczenia, Odwróć patty na grill. Ściągnij woskowany papier z patty i wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Gotować patty aż rumiane na dnie, o 7 protokół. Aby włączyć, Użyj 2 bez oprawek do pieczenia, jeden jako popychacz do przesuwania patty na drugim arkuszu. Gdy patty jest na blasze do pieczenia, odwrócić pierwszy arkusz na nim. Trzymać blachy do pieczenia razem, obrócić, i przesuń patty, rumiane side up, z powrotem na grill. Nadal gotować, aż dobrze zrobione(Nie różowy w środku, wyciąć do testu), 7 do 9 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
W ciągu ostatnich kilku minut mięso gotuje, jeśli jest miejsce, połóż chleb, pokrój bokiem, na grillu do tostów. Jeśli nie ma wystarczająco dużo miejsca, tosty chleb po usunięciu patty. Wsuń blachę do pieczenia pod mięso, a następnie wsuń mięso na dolną połowę tostów.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
Górną połowę chleba pokroić na 8 klinów. Ułóż kliny chleba na hamburgerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
11
Burger i spód chleba pokroić w kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn