Półmisek ryb wędzonych z sosem musztardowo-kaparowym i sałatką z kopru włoskiego i ogórka

Półmisek ryb wędzonych z sosem musztardowo-kaparowym i sałatką z kopru włoskiego i ogórka
Półmisek wędzonej ryby z sosem musztardowo-kaparowym i sałatką z kopru włoskiego i ogórka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 2,08 zł za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka sałaty maślanej, jagody Kapar, kliny cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Ryba wędzona w sosie musztardowym, koperkowym i kaparowym, Półmisek wędzonego łososia z sałatką z kopru włoskiego, oraz Ryba wędzona z sałatką z kopru włoskiego i rukoli.

Instrukcje

1
SOS
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
2
Pierwsze 3 składniki wymieszać w szklanej miarce o pojemności 2 szklanek; stopniowo ubijać olejem. Doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Wlać połowę mieszanki do małej miski; wymieszać w 3 łyżki cukru, kapary, i szalotka do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
KaparyKapary
SOSSOS
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wymieszać 1 łyżkę cukru do pozostałej mieszaniny. Rezerwa na sos sałatkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
5
Sałatka
6
W dużej misce wymieszać pokrojony koper włoski i ogórki. Zmielić tyle kopru włoskiego liści do środka 3 łyżki; dodać do miski. Doprawić do smaku sosem w miarce. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
OgórekOgórek
Koper WłoskiKoper Włoski
Mięso MieloneMięso Mielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Montaż
8
Przykryj duży talerz liśćmi sałaty. Ułóż wędzoną rybę i sałatkę na sałacie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SałataSałata
Ryby WędzoneRyby Wędzone
9
Udekoruj jagodami kapara, klinami cytryny i jajkami (w razie potrzeby).
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody KaparaJagody Kapara
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
JajkoJajko
10
Podawać z chlebem, masłem i sosem musztardowo-kaparowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
MasłoMasło
ChlebChleb
SOSSOS

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn