Półmisek ryb wędzonych z sosem musztardowo-kaparowym i sałatką z kopru włoskiego i ogórka
Półmisek wędzonej ryby z sosem musztardowo-kaparowym i sałatką z kopru włoskiego i ogórka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 2,08 zł za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka sałaty maślanej, jagody Kapar, kliny cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Ryba wędzona w sosie musztardowym, koperkowym i kaparowym, Półmisek wędzonego łososia z sałatką z kopru włoskiego, oraz Ryba wędzona z sałatką z kopru włoskiego i rukoli.
Instrukcje
1
SOS
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
2
Pierwsze 3 składniki wymieszać w szklanej miarce o pojemności 2 szklanek; stopniowo ubijać olejem. Doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Trzepaczka
3
Wlać połowę mieszanki do małej miski; wymieszać w 3 łyżki cukru, kapary, i szalotka do sosu.
Wymieszać 1 łyżkę cukru do pozostałej mieszaniny. Rezerwa na sos sałatkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
5
Sałatka
6
W dużej misce wymieszać pokrojony koper włoski i ogórki. Zmielić tyle kopru włoskiego liści do środka 3 łyżki; dodać do miski. Doprawić do smaku sosem w miarce. Doprawić solą i pieprzem.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.