Półka na pieczeń wieprzową z polewą Kolendrowo-miodową
Półka na pieczeń wieprzową z polewą Kolendro-miodową może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 133 kalorie, 20g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 50. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać kolendry, papryka jalapeã±o, 1/2 Puchar Kraft pikantny włoski dressing, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Stelaż jagnięcy z Ancho-miodową glazurą, Pieczeń Wieprzowa Z Karmelizowaną Cebulą Klonową, oraz Stelaż Pieczony Z Wieprzowiny, Karmelizowanej Cebuli I Klonu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Wszystkie składniki z wyjątkiem mięsa umieścić w blenderze; przykryć. Zmiksować na gładką masę; odstawić na bok.
Umieść mięso na patelni do pieczenia lub płytkiej patelni do pieczenia.
Wyjąć 1/4 szklanki mieszaniny dressing; szczotkować równomiernie na mięso. Rezerwa pozostałej mieszaniny dressing służyć z gotowanym mięsem.
Pieczemy mięso 15 min. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°.
Piec dodatkowo 1 godz. 20 min. lub do temperatury wewnętrznej mięsa 68°.
Wyjąć mięso z piekarnika.
Odstawić, przykryty, 15 do 20 min. lub do momentu rejestracji mięsa 71°. pokroić mięso.
Podawać posypane reserved dressing mieszaniny.