Pyszny suflet Espresso z sosem malinowym
Pyszny suflet Espresso z sosem malinowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na napoje. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, mleko, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Krem Sufletowy z ciepłym sosem Żółwiowym, Tort czekoladowo-Espresso z sosem malinowym, oraz Suflety z ciemnej czekolady z sosem espresso-czekoladowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji.
Masło rozpuścić w małym, ciężkim rondlu na średnim ogniu.
Dodać mąkę; gotować 1 minutę, stale mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać mleko, 1/4 szklanki cukru i sól; gotować 3 minuty lub aż zgęstnieje, stale mieszając.
Wyjąć z ognia; wymieszać z mieszanką kakaową. Łyżkę do dużej miski; lekko ostudzić.
Białka ubić z dużą prędkością miksera do uzyskania piany.
Dodaj 3 łyżki cukru, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie złożyć 1 szklankę mieszanki białka jaja do mieszaniny kakao; delikatnie złożyć w pozostałej mieszaniny białka jaja. Łyżka do 1 1/2-quart souffl danie pokryte sprayem do gotowania.
Piec w 375 przez 45 minut lub do puffy i ustawić.
Podawać na ciepło z sosem malinowym.