Pikantna Komosa Ryżowa
Spiced Quinoan jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz oliwę z oliwek, fasolę garbanzo, orzeszki piniowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma fanów 2060. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 96%. Podobne przepisy to Przyprawione Ciasta Quinoa, Pikantne Śniadanie Quinoa, oraz Pikantne Suszone Owoce Quinoa.
Instrukcje
Wymieszać razem oliwę z oliwek, cebulę i czosnek w rondlu na średnim ogniu, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół. Wymieszać w quinoa, curry w proszku, sól, pieprz, kminek, cynamon, i kurczaka bulion. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować 20 minut, aż quinoa jest miękka.
Po zakończeniu quinoa gotowania, mieszać w odsączonych fasoli garbanzo, prażone orzeszki piniowe, i rodzynki.
Podawać na ciepło lub na zimno.