Pyszne Nadziewane Pieczone Jabłka
Pyszne nadziewane pieczone jabłka mogą być tylko deserem, którego szukasz. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 485 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Za 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś sok żurawinowo-jabłkowy, morele, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Pyszne Pieczone Jabłka Z Nektarem Z Agawy, Zdrowe i smaczne: pieczone jabłka z pilawem Jęczmienno-Kiełbasowym, oraz Pieczone Nadziewane Jabłka dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W małej misce połącz rodzynki, żurawinę i morele. W małym rondlu przynieś sok i skoncentruj się do wrzenia.
Zalej suszone owoce; odstaw na 15 minut.
Tymczasem rdzeń jabłka, pozostawiając DNA nienaruszone. Obierz górną trzecią część każdego jabłka; umieść w natłuszczonym 8-calowym. kwadratowe naczynie do pieczenia.
Odcedź mieszaninę owoców, rezerwując sok. Wymieszaj brązowy cukier i 1/2 łyżeczki ziela angielskiego w owocach; łyżka do jabłek.
Wlej 3/4 szklanki zarezerwowanego soku wokół jabłek.
Przykryj i piecz w 350° przez 50 minut. Odkryć; piec 10-15 minut dłużej lub do miękkości. W międzyczasie w małym rondelku zagotuj pozostały zarezerwowany sok i ziele angielskie; gotuj, aż płyn zmniejszy się do 1/4 szklanki.
Podawać z pieczonymi jabłkami.