Pyszne Cukierki Maca
Pyszne cukierki Maca może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 136 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, półsłodkie chipsy czekoladowe, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest raczej złe. Spróbuj Rozjaśniona Maca Brei aka smażona Maca, Cukierki Cajeta (Cukierki Cynamonowe Do Żucia), oraz Bierocki (zaadaptowane z Delicious! Pyszne!) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłóż dwie blachy do pieczenia folią aluminiową.
Umieść krakersy z macy w jednej warstwie na wyłożonej blasze do pieczenia, łamanie, aby pasowały, jeśli to konieczne.
Doprowadzić masło i brązowy cukier do wrzenia w ciężkim dnie rondel na średnim ogniu. Nadal gotować, stale mieszając, aż będą gęste i gładkie, około 3 minut.
Wlać gorącą mieszaninę cukru na macę i rozprowadzić równomiernie za pomocą żaroodpornej szpatułki.
Umieść karmelową macę w rozgrzanym piekarniku na 10 minut.
Wyjąć z piekarnika i równomiernie posypać polewą czekoladową. Zwróć patelnie do piekarnika, aby stopić czekoladę, około 1 minuty. Gładką roztopioną czekoladę, aby całkowicie pokryć karmel.
Posypać posiekanymi orzechami włoskimi. Schłodzić w lodówce przez 20 minut, lub aż zestaw. Rozbić na małe kawałki, aby służyć.