Pyszne burgery rybne Ahi ze szczypiorkiem

Pyszne burgery rybne Ahi ze szczypiorkiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 285 kalorii, 30g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 4,33 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka steków z tuńczyka, jajka, szczypiorek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pyszne burgery rybne Ahi ze szczypiorkiem, Latający makaron z ikrą i szczypiorkiem z " połowu, oraz Ryba w paczkach papierowych z porem, koprem, szczypiorkiem i wanilią.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj razem tuńczyka, marchewkę, cebulę, szczypiorek, jajka, okruchy panko i majonez. Doprawić solą czosnkową i czarnym pieprzem. Formować w paszteciki.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Ułóż paszteciki na patelni (tylko tyle, ile zmieści się łatwo na patelni). Gotować, odkryte, 10 minut na stronie, lub do złotego koloru.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.