Pyszna Zupa Z Dyni

Pyszna Zupa Z Dyni
Pyszna zupa z dyni jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta zupa ma 226 kalorii, 8G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka liści laurowych, bazylii, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pizza z dyni {Przyjazny dla alergików i tak pyszny!}, Dyni: dyni, gruszki i zupa jogurtowa, oraz Zupa z dyni z curry pestek dyni.

Instrukcje

1
W dużym garnku wymieszać bulion z kurczaka, dynię butternut, marchew, seler, cebulę, wino, pietruszkę, Bazyl i czosnek; doprowadzić do wrzenia. Gotować w wrzeniu, aż squash będzie miękki, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Wlać mieszaninę do miksera nie więcej niż do połowy pełnego. Przykryj i przytrzymaj pokrywę na miejscu. Pulse blender kilka razy przed wyjściem na blend. Puree partiami do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Do garnka wrzucić zmiksowaną zupę, dodać liście laurowe. Doprowadzić zupę do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, i gotować, aż zacznie zgęstnieć, 30 do 60 minut. Doprawić solą i pieprzem. Mleko i śmietanę przemieszać przez zupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Puszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok ZachowanyPuszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok Zachowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia27
Magazyn