Pyszna Gorąca Czekolada
Pyszna gorąca czekolada to bezglutenowe napój. Ten przepis służy 6. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 331 kalorii, 7G białka, oraz 23G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, mleko, pół czekolady chipsy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, Moja Pyszna Gorąca Czekolada, oraz Pyszne Ciasto Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić podstawową gorącą czekoladę, połącz mleko z pół na pół w małym rondlu. Rozgrzać na średnim ogniu, następnie wymieszać z kawałkami czekolady. Mieszaj do rozpuszczenia (choć nadal będą piękne cząstki czekolady w całym.) Jeśli jest za czekoladowy dla Ciebie, wlej trochę więcej mleka. Jeśli nie jest wystarczająco słodki dla Ciebie, dodaj 1 łyżeczkę cukru.
Dodaj 4 plastry skórki pomarańczy podczas podgrzewania mieszanki mlecznej.
Do gorącej czekolady dodać 3 łyżki syropu malinowego. Wrzuć kilka malin do każdej filiżanki. Miętowa gorąca czekolada: upuść 1 do 2 miniaturowych miętowych pasztecików do każdego kubka przed dodaniem gorącej czekolady. Mieszać do stopienia. Meksykańska gorąca czekolada: Zastąp 2 dyski czekolady Abuelita na chipsy czekoladowe. Paluszki cynamonu dusić w rondlu z gorącą czekoladą.
Dodaj 1 cynamon do każdego kubka przed podaniem.
Wszystkie warianty udekoruj bitą śmietaną lub wiórkami czekoladowymi.