Pyszna Gorąca Czekolada

Pyszna Gorąca Czekolada
Pyszna gorąca czekolada to bezglutenowe napój. Ten przepis służy 6. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 331 kalorii, 7G białka, oraz 23G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, mleko, pół czekolady chipsy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, Moja Pyszna Gorąca Czekolada, oraz Pyszne Ciasto Czekoladowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby zrobić podstawową gorącą czekoladę, połącz mleko z pół na pół w małym rondlu. Rozgrzać na średnim ogniu, następnie wymieszać z kawałkami czekolady. Mieszaj do rozpuszczenia (choć nadal będą piękne cząstki czekolady w całym.) Jeśli jest za czekoladowy dla Ciebie, wlej trochę więcej mleka. Jeśli nie jest wystarczająco słodki dla Ciebie, dodaj 1 łyżeczkę cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Niemieckiej Słodkiej Czekolady, Startej4 Uncje Niemieckiej Słodkiej Czekolady, Startej
Podgrzana Bita śmietana (można Użyć Odmiany Z Puszki)Podgrzana Bita śmietana (można Użyć Odmiany Z Puszki)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1
Dodaj 4 plastry skórki pomarańczy podczas podgrzewania mieszanki mlecznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
1
Do gorącej czekolady dodać 3 łyżki syropu malinowego. Wrzuć kilka malin do każdej filiżanki. Miętowa gorąca czekolada: upuść 1 do 2 miniaturowych miętowych pasztecików do każdego kubka przed dodaniem gorącej czekolady. Mieszać do stopienia. Meksykańska gorąca czekolada: Zastąp 2 dyski czekolady Abuelita na chipsy czekoladowe. Paluszki cynamonu dusić w rondlu z gorącą czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paszteciki MiętowePaszteciki Miętowe
4 Uncje Niemieckiej Słodkiej Czekolady, Startej4 Uncje Niemieckiej Słodkiej Czekolady, Startej
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Podgrzana Bita śmietana (można Użyć Odmiany Z Puszki)Podgrzana Bita śmietana (można Użyć Odmiany Z Puszki)
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj 1 cynamon do każdego kubka przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
3
Wszystkie warianty udekoruj bitą śmietaną lub wiórkami czekoladowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki CzekoladoweWiórki Czekoladowe
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn