Puszysty różowy deser Lemoniadowy z skórką precla
Puszysty różowy deser Lemoniadowy z skórką precla może być właśnie tym napojem, którego szukasz. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 343 kalorie, 3G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 12. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cytrynę, bitą polewę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Puszyste ciasto truskawkowe z skórką precla, Lemoniada, Różowa Lemoniada, Limonka, oraz Puszysta Różowa Sałatka Owocowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. w miskę robota kuchennego z metalowym ostrzem, miejsce precle i cukier. Okładka; proces 15 do 20 sekund lub aż drobno zgnieciony. Po uruchomieniu robota kuchennego, mżawka roztopionego masła przez rurkę zasilającą, pulsując, aby dobrze wymieszać.
Naciśnij mieszaniny skorupy w dnie ungreased 11x7-calowy patelni lub naczynia do pieczenia szkła.
Piec 5 do 8 minut lub aż zestaw i złoty kolor. Ochłodzić całkowicie, około 45 minut.
Wyjmij folię z opakowania z serem śmietankowym, umieść ser śmietankowy w dużej misce do mikrofali; kuchenka mikrofalowa odsłonięta na Medium (50%) 45 sekund do 1 minuty lub do momentu, gdy dobrze zmięknie. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Ubić suchy budyń wymieszać w serek z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze włączone.
Dodaj koncentrat lemoniady i barwnik spożywczy. Beat na niskiej prędkości do mieszania. Beat na średniej prędkości, o 2 minuty, aż puszysty. Delikatnie wymieszać w 2 szklanki ubitej polewy, aż będzie gładka.
Rozłóż pozostałą bitą polewę na mieszaninie lemoniady. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny lub do zestawu.
Deser pokroić w kwadraty.
Każdą porcję udekorować cytryną.