Puszysty różowy deser Lemoniadowy z skórką precla

Puszysty różowy deser Lemoniadowy z skórką precla
Puszysty różowy deser Lemoniadowy z skórką precla może być właśnie tym napojem, którego szukasz. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 343 kalorie, 3G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 12. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cytrynę, bitą polewę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Puszyste ciasto truskawkowe z skórką precla, Lemoniada, Różowa Lemoniada, Limonka, oraz Puszysta Różowa Sałatka Owocowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. w miskę robota kuchennego z metalowym ostrzem, miejsce precle i cukier. Okładka; proces 15 do 20 sekund lub aż drobno zgnieciony. Po uruchomieniu robota kuchennego, mżawka roztopionego masła przez rurkę zasilającą, pulsując, aby dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PreclePrecle
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
PiekarnikPiekarnik
2
Naciśnij mieszaniny skorupy w dnie ungreased 11x7-calowy patelni lub naczynia do pieczenia szkła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
3
Piec 5 do 8 minut lub aż zestaw i złoty kolor. Ochłodzić całkowicie, około 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjmij folię z opakowania z serem śmietankowym, umieść ser śmietankowy w dużej misce do mikrofali; kuchenka mikrofalowa odsłonięta na Medium (50%) 45 sekund do 1 minuty lub do momentu, gdy dobrze zmięknie. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Ubić suchy budyń wymieszać w serek z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
MikrofalówkaMikrofalówka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Dodaj koncentrat lemoniady i barwnik spożywczy. Beat na niskiej prędkości do mieszania. Beat na średniej prędkości, o 2 minuty, aż puszysty. Delikatnie wymieszać w 2 szklanki ubitej polewy, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat LemoniadyKoncentrat Lemoniady
Bitą PolewąBitą Polewą
Kolor żywnościKolor żywności
6
Rozłożone na skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
7
Rozłóż pozostałą bitą polewę na mieszaninie lemoniady. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny lub do zestawu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
LemoniadaLemoniada
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
8
Deser pokroić w kwadraty.
9
Każdą porcję udekorować cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn