Puszyste Wegańskie Naleśniki
Puszyste wegańskie naleśniki to śniadanie, które serwuje 8. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Za 16 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Allrecipes. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka soli morskiej, mąki, mleka sojowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Puszyste Wegańskie Naleśniki, Puszyste Wegańskie Naleśniki, oraz Wegańskie naleśniki: zdrowe i puszyste.
Instrukcje
Wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól morską; odstawić.
Wymieszaj tofu, mleko sojowe, olej rzepakowy i wodę. Stopniowo ubij mieszankę mąki do mieszanki tofu, upewniając się, że wszystkie grudki są ubijane między dodatkami.
Podgrzej lekko naoliwioną patelnię na średnim ogniu. Upuść ciasto dużymi łyżkami na patelnię i gotuj, aż lekko się zrumieni na dnie. Odwróć i gotuj, aż lekko się zrumieni z drugiej strony. Powtórz z pozostałym ciastem.