Puszyste Wegańskie Naleśniki

Puszyste Wegańskie Naleśniki
Puszyste wegańskie naleśniki to śniadanie, które serwuje 8. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Za 16 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Allrecipes. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka soli morskiej, mąki, mleka sojowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Puszyste Wegańskie Naleśniki, Puszyste Wegańskie Naleśniki, oraz Wegańskie naleśniki: zdrowe i puszyste.

Instrukcje

1
Wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól morską; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Wymieszaj tofu, mleko sojowe, olej rzepakowy i wodę. Stopniowo ubij mieszankę mąki do mieszanki tofu, upewniając się, że wszystkie grudki są ubijane między dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
SoymilkSoymilk
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Podgrzej lekko naoliwioną patelnię na średnim ogniu. Upuść ciasto dużymi łyżkami na patelnię i gotuj, aż lekko się zrumieni na dnie. Odwróć i gotuj, aż lekko się zrumieni z drugiej strony. Powtórz z pozostałym ciastem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn