Puszyste ciasto z Plamiakiem i ziemniakami

Puszyste ciasto z Plamiakiem i ziemniakami
Puszysty plamiak i placek ziemniaczany wymaga około 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 398 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.6 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz creme fraiche, ser emmentaler, filety z plamiaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Puszyste ciasto z Plamiakiem i ziemniakami, Plamiak i ziemniaki Chowder, oraz Zupa Z Plamiaka I Ziemniaków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Zagotować ziemniaki w dużym garnku z osoloną wodą. Gotować do miękkości wystarczy włożyć widelec, ale nadal firma, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Odcedzić i przenieść do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
W międzyczasie umieścić plamiaka w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PlamiakPlamiak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Wlać mleko na rybę, a następnie posypać zieloną cebulką. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, aż ryby płatki łatwo z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
RybyRyby
MlekoMleko
6
Przenieś plamiaka na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
PlamiakPlamiak
7
Usunąć kości i skórę i wyrzucić.
8
Wlać mieszaninę mleka na pokrojone w kostkę ziemniaki; ubić, aż będzie gładka. Zmiksować z creme fraiche. Doprawić solą i pieprzem. Delikatnie złóż plamiaka do mieszanki wraz z połową rozdrobnionego sera Emmentaler. Łyżka mieszanki do dużego, płytkiego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
Sól I PieprzSól I Pieprz
Creme FraicheCreme Fraiche
ZiemniakZiemniak
PlamiakPlamiak
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
9
Pozostałą część sera Emmentaler posypać wierzchem
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
10
Piec w nagrzanym piekarniku, aż powierzchnia zmieni kolor na złoty kolor, około 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Haddock bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Menage a Trois Limelight Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia44
Magazyn