Puszyste Ciasto Ananasowe
Ten bezmleczny przepis serwuje 8 i kosztuje 72 centy za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ananasa, pianek, wiśni maraschino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Puszysty Tort Ananasowy, Puszysty Deser Ananasowy, oraz Ananas Łódź z puszystym owocowym dipem podobnych receptur.
Instrukcje
Odcedź ananasa, rezerwując 1/2 szklanki soku (wyrzuć pozostały sok lub Zachowaj do innego użycia.) Odstawić ananasa na bok.
W dużej misce bezpiecznej dla mikrofalówki połącz sok i pianki. Mikrofalówka, odsłonięta, na wysokiej przez 1 minutę; wymieszać. Mikrofalówka 1 minutę dłużej lub do uzyskania gładkiej mieszaniny. Przechowywać w lodówce przez 30 minut lub aż lekko zgęstnieje i ostygnie, mieszając od czasu do czasu.
Złóż bitą polewę i ananasa.
Wlać do skorupy. Przykryj i przechowuj w lodówce przez 2 godziny lub do uzyskania twardości.
W razie potrzeby udekorować wiśniami.