Puszyste Biszkopty Z Twarogiem
Puszyste ciastka z twarogiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegetariański przepis służy 15 i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka masła, masła, sody oczyszczonej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Puszyste Bezglutenowe Ciastka Ze Szpinakiem, Cheddar Scallion Biscuits (i jak zrobić ciastka puszyste), oraz Puszyste Naleśniki Z Twarogiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć drożdże i ciepłą wodę w małej misce; odstawić 5 minut.
W międzyczasie w dużej misce wymieszać mąkę i kolejne 4 składniki; serek śmietankowy i zimne masło pokroić w mieszankę mąki blenderem lub widelcem do kruchości.
Połącz mieszaninę drożdży z maślanką i dodaj do mieszanki mąki, mieszając tylko do momentu zwilżenia suchych składników. Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i zagnieść lekko 6 do 8 razy (około 30 sekund do 1 minuty), posypując do 1/4 szklanki dodatkowej mąki, aby zapobiec przywieraniu.
Rozwałkuj ciasto do grubości 3/4 cala.
Wytnij za pomocą okrągłego frezu o średnicy 2,5 cala, ponownie przerzucając resztki raz. Ułożyć herbatniki na 2 pergaminowych blachach do pieczenia.
Piec w 400 przez 13 do 15 minut lub do złotego koloru.
Posmaruj roztopionym masłem.