Przepis puszka na piwo " pierś indyka z sosem BBQ jest gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na $5.89 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 673 kalorie, 88g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Działa dobrze jako drogi napój dla Dzień Ojca. Ten przepis od Martha Stewart ma 3 fanów. Jeśli masz pod ręką pieprz, oregano, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pierś Z Indyka W Sosie, Pierś indyka ' N Gravy, oraz Pieczona pierś z indyka z sosem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce, połączyć cebulę, seler, czosnek, oregano bundle, 1 łyżeczka Rub żeber, i 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Przecieru Z Pomidorów W Puszce
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
4 Całe Piersi Kurczaka Bez Skóry I Kości
Różne Grzyby Leśne Lub Dowolne, Które Lubisz, Bez Nóżek I Pokrojone W Plasterki
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba żytniego Z Poprzedniego Dnia
2 żeberka Wieprzowe (około 5 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 Cala
2
Dodaj 1 szklankę pomidorów i wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
3
Wlać warzywa do zewnętrznej studni pionowego pieczenia. Napełnij wewnętrzną studnię piwem, a pozostałe piwo wylej na warzywa.