Purple Basil Parmezan Biscuits
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Fioletowy bazylia parmezan herbatniki spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 147 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka mąki, ser parmigiano-reggiano, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Parmezan Bazylia Biszkopty, Herbatniki Parmezanowo-Bazyliowe, oraz Purple Sweet Potato and ciecierzyca Pot Pie Soup with Rosemary Biscuits dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól wymieszać w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Pokroić na maśle blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę. Wymieszać z bazylią i serem.
Połączyć mleko i jajko w małej misce, mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę mleka do mieszaniny mąki; mieszać tylko do wilgotnego. Obróć ciasto na posypaną mąką powierzchnię; przykleić do 1-calowego okręgu o grubości.
Pokrój 2-calowym kutrem do ciastek na 12 herbatników.
Umieścić herbatniki na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 425 przez 15 minut.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.