Puree ziemniaczane z sosem Ranczo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj puree ziemniaczane z sosem Ranczo spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką pieprz, pietruszkę, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Puree Ziemniaczane Z Sosem Ranczo, Ranczo Puree Ziemniaczane, oraz Ranczo Puree Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić wszystkie składniki wsmała miska do wymieszania. DO AHEAD: może być wykonany2 dni do przodu. Kryj się i wyluzuj.
Ziemniaki umieścić w dużym garnku.
Wlać wystarczającą ilość zimnej wody na przykrycie i dodać 1 łyżkę grubej soli.Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejsz temperaturę do średniej wysokości i gotuj,aż ziemniaki będą miękkie po przekłuciu nożem, około 20 minut.
Odcedzić ziemniaki; zastrzeżenie.
Niech ziemniaki stać w sitku dopoki, około 20 minut. Pracując partiami, wciskaj ziemniaki przez ricer do tego samego garnka (nie rób tego, ziemniaki powinny być puszyste). DO AHEAD: ziemniaki mogą być wykonane 2 godziny wcześniej.
Pozostawić w temperaturze pokojowej.
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Połączyć śmietanę, mleko i masło w małym rondlu; doprowadzić tosimmer. Delikatnie złóż połowę mieszanki śmietany na ziemniaki; powtórz z pozostałą śmietaną. Fold 3/4 Puchar ranczo dressing intopotatoes; rezerwy pozostały dressing forserving. Ziemniaki doprawić do smaku solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Przenieść garnek z puree ziemniaczanym do piekarnika i nagrzać odkryte, aż ziemniaki są podgrzewane przez, około 10 minut na świeżo wykonane ziemniaki lub 30 minut, jeśli ziemniaki są wykonane z wyprzedzeniem.
Przełożyć puree ziemniaczane do dużej miski.
Skropić pozostałym sosem i podawać.