Puree ziemniaczane z Bay
Puree ziemniaczane z Bay może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 46 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka ziemniaków do pieczenia, sól, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 33%. Spróbuj Staromodne puree ziemniaczane-zrób domowe puree w domu, łatwo to zrobić z tym, Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe, oraz Kolejny Mock puree ziemniaczane (puree kalafiorowe) - low Carb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 15 do 20 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Usunąć i wyrzucić liście laurowe.
Odcedzić ziemniaki, rezerwując 1/4 szklanki płynu do gotowania.
Połączyć ziemniaki, reserved płyn, masło, mleko i sól w średniej misce. Beat ze średnią prędkością miksera elektrycznego, aż puszysty.