Puree ziemniaczane i rzepa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj puree ziemniaczanego i rzepy. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 117 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz śmietanę, pieprz, rzepa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest solidne. Spróbuj Puree ziemniaczane i rzepa z zieleniną, Puree ziemniaczane z rzepą i boczkiem, oraz Tłuczona rzepa i ziemniaki z chrzanową bułką tartą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W cebulę wepchnąć goździki.
Cebulę, ziemniaki i rzepy umieścić w dużym rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż ziemniaki i rzepa są miękkie; odcedzić. Wyrzucić cebulę i goździki. Powrót mieszaniny ziemniaków do patelni.
Dodać ser, śmietanę, sól i pieprz na patelnię; zacieru z masher ziemniaków do pożądanej konsystencji.