Puree z pieczonej marchewki i kminku
Pieczone Puree z marchwi i kminku to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 197 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz świeżo zmielony pieprz, oliwę z oliwek, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sałatka z marchwi pieczonej i surowej z awokado i prażonym kminkiem Vinaigrette, Sałatka z pieczonej marchwi i buraków z fetą, natką pietruszki i winegretem z kminku, oraz Puree Crecy (Puree z zupy marchewkowej) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni połączyć marchew z olejem, kminkiem, 1/4 łyżeczki soli i pieprzem. Pieczemy marchewki, mieszając od czasu do czasu, do miękkości i rumiane, o 20 protokół.
W maszynce, marchew przecier z masłem, mlekiem, sokiem z cytryny, i 1/8 łyżeczki soli. W razie potrzeby podgrzej puree w małym rondlu na małym ogniu, mieszając.