Puree Z Jabłecznika Słodkie Ziemniaki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Puree z jabłecznika. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cydru jabłkowego, mielonego cynamonu, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Spróbuj Puree słodkie ziemniaki, Kotlet schabowy z sosem jabłkowym, smażone jabłka i cebula, Cydr duszone udka z kurczaka z roztopionymi porami i kozim serem tymianek puree ziemniaczane, oraz Puree Słodkie Ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki przebić kilka razy widelcem.
Piec w temperaturze 375 przez 1 godzinę lub aż będzie bardzo miękki; lekko ostudzić.
W międzyczasie doprowadzić jabłecznik i posiekane jabłko do wrzenia w małym rondlu; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 12 do 15 minut lub aż jabłko będzie bardzo miękkie (jabłko może zacząć tracić swój kształt).
Odcedzić jabłko, rezerwując płyn do gotowania. Powrót płynu do rondla; dusić na średnim ogniu przez 6 do 8 Więcej minut lub aż zgęstnieje do konsystencji syropu.
Ziemniaki pokroić na pół wzdłuż; miąższ wyjąć i umieścić w dużej misce. Odrzuć pociski.
Dodać ugotowane jabłko do ziemniaków; zacieru z masherem ziemniaczanym do wymieszania.
Dodać masło i kolejne 4 składniki; kontynuować zacieranie, dodając zarezerwowany płyn do gotowania, aż ziemniaki będą miały pożądaną konsystencję.