Puree Z Jabłecznika Słodkie Ziemniaki

Puree Z Jabłecznika Słodkie Ziemniaki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Puree z jabłecznika. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cydru jabłkowego, mielonego cynamonu, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Spróbuj Puree słodkie ziemniaki, Kotlet schabowy z sosem jabłkowym, smażone jabłka i cebula, Cydr duszone udka z kurczaka z roztopionymi porami i kozim serem tymianek puree ziemniaczane, oraz Puree Słodkie Ziemniaki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki przebić kilka razy widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
2
Piec w temperaturze 375 przez 1 godzinę lub aż będzie bardzo miękki; lekko ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
W międzyczasie doprowadzić jabłecznik i posiekane jabłko do wrzenia w małym rondlu; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 12 do 15 minut lub aż jabłko będzie bardzo miękkie (jabłko może zacząć tracić swój kształt).
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Odcedzić jabłko, rezerwując płyn do gotowania. Powrót płynu do rondla; dusić na średnim ogniu przez 6 do 8 Więcej minut lub aż zgęstnieje do konsystencji syropu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Ziemniaki pokroić na pół wzdłuż; miąższ wyjąć i umieścić w dużej misce. Odrzuć pociski.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodać ugotowane jabłko do ziemniaków; zacieru z masherem ziemniaczanym do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
7
Dodać masło i kolejne 4 składniki; kontynuować zacieranie, dodając zarezerwowany płyn do gotowania, aż ziemniaki będą miały pożądaną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
8
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn