Puree Z Cytryny

Puree Z Cytryny
Puree z cytryny może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 193 kalorie, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ziemniaki, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Puree ziemniaczane i Rutabaga z cytryną, Puree z cytryny i Kapara, oraz Puree ziemniaczane z cytryną, czosnkiem i szczypiorkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj 1 (22-uncja) worek mrożonych puree ziemniaczanego zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Wymieszać 1/4 szklanki masła lub margaryny, 1 łyżeczkę skórki cytrynowej, 3/4 łyżeczki soli i 1/4 do 1/2 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
MasłoMasło
ZiemniakZiemniak
SólSól
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn