Puree Z Białego Cheddaru
Biały Cheddar puree ziemniaczane jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 380 kalorii, 11g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.04 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, sól koszerną, cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Puree Z Białego Cheddaru, Puree ziemniaczane z szałwią i białym serem Cheddar, oraz Cheddar Puree Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj ziemniaki do dużego garnka i przykryj zimną wodą.
Dodać dużą szczyptę soli. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć na wolnym ogniu, i gotować do miękkości, o 25 protokół.
Dobrze spuścić w durszlaku.
Dodać masło, szalotka i mleko do tego samego garnka ziemniaki były gotowane w i ciepła, aż masło jest stopiony i gorący; dobrze doprawić solą i pieprzem.
Dodać ziemniaki do gorącego mleka i mieszanki masła.
Dodać śmietanę. Za pomocą masher ziemniaki, rozgnieść ziemniaki, aż pół-gładkie.
Dodać ser i mieszać, aż ser zostanie włączony. Dostosuj przyprawę w razie potrzeby.