Puree Wegetariańskie
Przecier wegetariański może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 53 kalorie, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka marchwi, grochu, grzybów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 40%. Spróbuj Tamaryndowca-duszone żeberka z przecierem truflowym, przecierem Rukolowym i Polewanymi grzybami Kurkowymi, Puree Spruiten (Puree z brukselki), oraz Puree Crecy (Puree z zupy marchewkowej) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu na średnim ogniu doprowadzić bulion warzywny do wrzenia.
Do gotującego się bulionu dodać ziemniaki, marchew, groch, kukurydzę, rzep, kapustę, grzyby i sól. Gotować przez 40 minut, lub aż warzywa są bardzo dobrze ugotowane.
Warzywa Puree w robocie kuchennym lub blenderze.
Posypać puree brązowym cukrem i delikatnie wymieszać. Przechowywać szczelnie przykryty w lodówce.