Puree szpinakowe Sally
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Sally szpinak puree ziemniaki spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 318 kalorii, 10g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma fanów 400. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka śmietany, sól, szpinak, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Puree Ze Szpinakiem, Puree Ze Szpinakiem, oraz Boczkowo-Szpinakowe Puree Ziemniaczane.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj średnie danie zapiekane.
Szpinak ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Umieść ziemniaki w garnku z wystarczającą ilością wody, aby przykryć i doprowadzić do wrzenia. Gotować 15 minut, lub do miękkości, ale firma.
Odcedzić, lekko ostudzić i zacieru.
W misce wymieszaj szpinak, puree ziemniaczane, masło, śmietanę, cebulę, sól i koperek.
Przełożyć do przygotowanego naczynia żaroodpornego. Top z serem Cheddar.
Piec 20 minut w nagrzanym piekarniku, aż bąbelki i lekko brązowy.