Puree pomidorowo-migdałowe " Sałatka
Puree pomidorowo-migdałowe " sałatka jest bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 59 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonego imbiru, oleju roślinnego, ścinanych migdałów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z rukoli, pomidorów i migdałów, Sałatka z pomidorów i grillowanej kukurydzy z migdałowym winegretem, oraz Sałatka z fasoli, pomidorów i ziemniaków z pesto migdałowo-bazyliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić migdały w robocie kuchennym; proces aż do zmielenia. Odstawić.
Rozgrzać olej w średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 6 minut lub do złotego.
Dodaj cynamon, imbir i szafran i mieszaj do dobrze wymieszanego.
Umieścić pomidory w robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Dodaj pomidory na patelni; gotować, odkryte, aż do zmniejszenia do 2 1/2 szklanki.
Dodaj zmielone migdały; mieszaj do dobrze wymieszanego.
Rozłóż mieszankę pomidorową cienką warstwą na talerzu; posyp natką pietruszki.