Puree ogrodowe Bruschetta z Ricotta Salata
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj puree ogrodowego Bruschetta z Ricotta Salatan. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 500 kalorii, 21g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka szparagów, oliwy z oliwek, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Grillowany bakłażan Caponata Bruschetta z ricottą Salata, Puree Ogrodowe Bruschetta, oraz Zielenina z ricottą Salata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać groszek, szparagi porady, fasolki verts, i zielonej cebuli i gotować, aż jasnozielony i chrupiące-przetargu, o 3 protokół. (Jeśli używasz mrożonego groszku, możesz wrzucić je w ciągu ostatnich kilku minut, aby rozmrozić.)
Odcedzić, przelać do miski z osoloną lodowatą wodą, aby zatrzymać gotowanie, i ponownie odcedzić. Resztę przecedzić w robocie kuchennym z ricottą, mżawką oleju, solą i pieprzem do smaku. Odstawić na bok, aż będzie gotowy do użycia.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Zrobić bruschetta przez cięcie cienkie plastry bagietki.
Skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i piec w gorącym piekarniku na złoty kolor, o 10 protokół.
Wyjąć z piekarnika i natrzeć obranymi ząbkami czosnku na ciepło.
Aby służyć, łyżka puree ogrodowego na chleb tostowy.
Udekoruj dużym goleniem ricotta salada i mżawką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, w razie potrzeby.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon