Puree Kukurydziane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj puree kukurydzianego. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Mieszanka soli, mleko kokosowe, curry w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Puree Kukurydziane, Ziemniaki Puree Czosnkowe Z Kukurydzą, oraz Puree ziemniaczane z kukurydzą i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić 10 minut lub aż ziemniaki są prawie miękkie.
Dodać kukurydzę na patelni; gotować 5 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Umieścić mieszaninę ziemniaków w dużej misce, i mash mieszaniny ziemniaków z masher ziemniaków.
Połączyć mleko kokosowe, olej i masło w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Mieszaj mieszaninę mleka, curry, soli i kurkumy w mieszaninę ziemniaków.