Puree Kalafiorowe (Wymiana Puree Ziemniaczanego)

Puree Kalafiorowe (Wymiana Puree Ziemniaczanego)
Puree kalafior (Wymiana puree ziemniaczanego) wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,16 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Udaj się do sklepu i odebrać kalafior, masło, parmezan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Kolejny Mock puree ziemniaczane (puree kalafiorowe) - low Carb, Puree Kalafiorowe " Ziemniaki, oraz Puree Z Kalafiora.

Instrukcje

1
Doprowadzić garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać kalafior i zmniejszyć ogień do średniej. Gotować kalafior aż bardzo miękkie, o 10 protokół; odcedzić, potrząsając durszlak, aby usunąć jak najwięcej wody, Jak to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Wymieszać odsączony kalafior i śmietanę w blenderze, aż będzie gładka; przenieść do garnka na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Wymieszać parmezan, masło, ser śmietankowy i sól morską przez zmieszany kalafior; gotować i mieszać do gorąca, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn