Puree Jabłkowe

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Puree z jabłkami. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 253 kalorie, 6G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś jabłka, cebulę, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Całodzienna Pieczona Wieprzowina, Pikantny Chutney Jabłkowy, Puree Cytrusowe Słodkie Ziemniaki, Smażony Chard, Staromodne puree ziemniaczane-zrób domowe puree w domu, łatwo to zrobić z tym, oraz Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe.
Instrukcje
W dużym rondlu umieść ziemniaki, jabłka i sól; dodaj wystarczającą ilość wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia; przykryć i gotować przez 12 minut lub do miękkości.
Tymczasem, na małej patelni, gotować boczek na średnim ogniu, aż chrupiące.
Wyjąć do ręczników papierowych; odcedzić, zastrzegając 1 łyżeczkę kapieli. W kapiących, podsmażyć cebulę do miękkości.
Ziemniaki i jabłka odcedzić.
Dodać masło, ocet i cukier; zacieru, aż będzie gładka. Top z boczkiem, cebulą i gałką muszkatołową.