Pumpkin Whoopie Placki
Pumpkin Whoopie placki wymaga około 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 70 kalorii, 0g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka cukru mix cookie, Dynia, jajko, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Pumpkin Whoopie Placki, Pumpkin Whoopie Placki (Take 2), oraz Pumpkin Whoopie Placki.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. w dużej misce, wymieszać razem mix cookie i mąki.
Dodaj pozostałe składniki ciasteczek; mieszaj do uzyskania sztywnego ciasta.
Na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek upuść ciasto o 36 zaokrąglonych łyżeczkach do herbaty w odległości 2 cali. Lekko przycisnąć czubki z mąką opuszkami palców, aby lekko spłaszczyć.
Piec 8 do 10 minut lub do zestawu. Schłodzić 2 minuty; wyjąć z arkuszy ciastek do regałów chłodzących. Całkowicie schłodzić, około 15 minut.
W średniej misce ubić składniki napełniające mikserem elektrycznym, aż będą lekkie i puszyste. Na każde ciasto rozprowadzić około 2 łyżeczki nadzienia na dnie 1 schłodzonego ciastka. Góra z drugim ciastkiem, dolna strona w dół; delikatnie naciśnij razem. Przechowywać szczelnie przykryty w lodówce.
Tuż przed podaniem posypać dodatkowym cukrem pudrem.