Peaches ' N Cream Cake
Peaches ' N Cream Cake może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Ten przepis służy 12 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 271 kalorii. 28 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz brzoskwinie, oryginalny jogurt brzoskwiniowy harvest, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Podobne przepisy to Ciasto z brzoskwiniami i śmietaną, Ciasto z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Ciasto z brzoskwiniami i śmietaną.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno i boki patelni 13x9 cali sprayem do pieczenia z mąką.
W dużej misce, ubić składniki ciasta z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec 32 do 36 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W małej misce wymieszać ubitą polewę i 1 pojemnik jogurtu do wymieszania.
Podawać ciasto z brzoskwiniami i polewą. Przechowywać luźno w lodówce.