Pumpkin Push-It-Up Pops
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 229 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, dynię, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pumpkin Pie Push-It-Up Pops, Witchy Push Up Pops, oraz Księżniczka Push It Up Wyskakuje.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray mini Muffin kubki z gotowania sprayu.
W dużej misce, beat składniki cupcake z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż do zwilżenia, a następnie na średniej prędkości 2 protokół, skrobanie miski od czasu do czasu. Napełnij każdy kubek muffin dwie trzecie pełne z ciasta.
Piec około 15 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Wyjąć z kubków muffin do stojaka chłodzącego. Całkowicie schłodzić, około 15 minut.
W międzyczasie, w dużej misce, ubij śmietanę i brązowy cukier mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Łyżka do worka rurowego lub dużej plastikowej torby do przechowywania żywności; odciąć torbę z końcówką.
Aby zmontować, umieść niewielką ilość wypełnienia na dnie każdego pojemnika pop push-it-up. Upuść 1 Mini cupcake do każdego pojemnika; napełnianie rur na cupcake. Na wierzchu druga babeczka; Fajka z nadzieniem.
Przykryć pojemniki, aż będą gotowe do podania. Przechowywać w lodówce.