Pumpkin Orange Crunch Pie
Pumpkin Orange Crunch Pie wymaga około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 84 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 184 kalorie, 7G białka, oraz 11g tłuszczu. Jeśli masz jajka, mąkę, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Churro Pumpkin Pie Sernik Duński.
Instrukcje
Połącz 1 szklankę brązowego cukru, skrobię kukurydzianą, przyprawę do ciasta z dyni, sól i dynię.
Wymieszać z mlekiem i jajkami.
Wlać do skorupy ciasta. Wypełnienie jest obfite-zaciskane krawędzie wysokie.
Piec w temperaturze 400 stopni F (205 stopni C) przez 40 minut.
W międzyczasie połącz pozostałe składniki - 1 łyżkę brązowego cukru, masło lub margarynę, mąkę, orzechy włoskie i skórkę pomarańczową.
Wyjąć ciasto z piekarnika, i łyżką tej mieszaniny orzechów na ciasto.
Powrót ciasto do piekarnika, i piec 5-10 minut więcej.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.