Pumpkin Flan

Pumpkin Flan
Pumpkin Flan jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 74 centy za porcję, ten przepis okładki 10% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 323 kalorie. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to niedrogi przepis dla fanów europejskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz puree z dyni, cukier, mielone ziele angielskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 26%. Ten wynik nie jest tak super. Spróbuj Flan z dyni z przyprawionymi pestkami dyni, Flan z dyni z Pralinką z pestek dyni, oraz Flan z dyni z Pralinką z pestek dyni podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Na małej patelni połączyć 2/3 szklanki cukru z 1/4 szklanki wody i doprowadzić mieszaninę do wrzenia, mieszając i zmywając wszelkie kryształy cukru przylegające do boków szczotką zanurzoną w zimnej wodzie, aż cukier się rozpuści. Gotować syrop, wirując patelnię, aż stanie się głębokim karmelem, wlać go do ciepłej 2-kwartowej szklanej patelni bochenkowej, przechylając patelnię, aby równomiernie pokryć dno, i pozwolić karmelowi stwardnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
CukierCukier
SyropSyrop
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
3
W misce ubić jajka z pozostałymi 2/3 szklanki cukru, ubić w puree z dyni, sól, imbir, cynamon, ziele angielskie i śmietanę, i wlać krem do bochenka. Ustawić patelnię Bochenka w głębokiej patelni do pieczenia, dodać tyle gorącej wody do patelni, aby dotrzeć do połowy boków patelni bochenka i piec flankę w środku rozgrzanego umiarkowanego piekarnika (350 stopni F) przez 1 godzinę i 15 minut lub aż nóż włożony w środek wyjdzie czysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
Ziele AngielskieZiele Angielskie
CynamonCynamon
BudyńBudyń
ImbirImbir
KremKrem
CukierCukier
WodaWoda
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
NóżNóż
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Niech flanka ostygnie i schłodzi, przykryta, na noc. Biegnij cienkim nożem wokół krawędzi bochenka, Odwróć półmisek nad patelnią i odwróć flankę na półmisek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
NóżNóż
5
Flankę podawać, pokroić w plasterki, z bitą śmietaną cynamonową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
CynamonCynamon
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn