Pulpety z indyka z Penne
Klopsiki z indyka z Penne mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 481 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.13 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz makaron penne, mleko, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Penne z klopsikami z indyka, Klopsiki błyskawiczne z makaronem penne, oraz Pieczone Penne z klopsikami po włosku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 10 składników w dużej misce.
Dodać 1/4 szklanki bulionu do mieszaniny; dobrze wymieszać. Pokruszyć indyka na bułce tartej mieszaniny, mieszając rękami tylko do wymieszania. Uformuj mieszankę na 24 (1-calowe) klopsiki. Ułóż klopsiki w jednej warstwie na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Na patelnię wlać pozostały bulion wołowy.
Piec w 450 przez 25 minut lub do końca. Odrzuć bulion.
Tymczasem gotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Podgrzać sos do makaronu w rondlu na średnim ogniu, aż do całkowitego ogrzania.
Podawać klopsiki i sos na makaronie.
Każdą porcję posypać posiekanym parmezanem.